lates news

new partner Arne Malm

We are excited to announce that our latest recruitment to the stratecute team is none other than Arne Malm.

Our new partner Arne Malm.

We are excited to announce that our latest recruitment to the stratecute team is none other than Arne Malm. Quibusdam dolor quo quam nihil illo. Necessitatibus et at doloremque temporibus voluptatum. Rerum enim ut rerum temporibus veritatis.

I have always tried to have an learning approach towards business strategi

Arne har mer än 24 års erfarenhet som VD där hans ledarskap tagit sin utgångspunkt från strategi- och verksamhetsutveckling. Arne har en god praktisk erfarenhet av att kommunicera, leda genomförandet av och skapa värden genom Kaplan & Norton Balanced Scorecard/Execution Premium Process. Arne specialiserar sig på att med den erfarenheten stödja företag att lyckas med sina strategiska ambitioner och realisera de värden som ligger i ett framgångsrikt strategigenomförande.

vi erbjuder nu en helt kostnadsfri strategisk analys

Vi erbjuder nu en helt kostnadsfri analys av er organisations nuvarande strategi. No Strings Attached. Klicka på knappen nedan så hör vi av oss och bokar en tid.

Få en helt kostnadsfri analys av er strategi

Få en kostnadsfri övergripande analys av era strategiska mål. I analysen hjälper vi er att identifiera risker, och ger förslag på förbättringsmöjligheter.

tack! vi har mottagit dina uppgifter och återkommer snarast.
Oj! det verkar som är något som inte stämmer med informationen som du angivigt. försök igen eller maila oss på analys@stratecute.se